ВІДБУЛАСЬ КООРДИНАЦІЙНА ЗУСТРІЧ УЧАСНИКІВ ПРОЄКТУ MOPED

12 березня відбулася остання координаційна зустріч учасників міжнародного проєкту MoPED, яка проходила у режимі відеоконференції на платформі Google Meet. В онлайн-обговоренні взяли участь представники трьох європейських і шести українських університетів-партнерів, а також ТзОВ «Quality Ukraine – Кволіті Юкрейн».

На координаційній зустрічі підведено підсумки роботи команди проєкту за три роки та окреслено перспективи щодо сталого розвитку результатів на інституційному, регіональному, національному та міжнародному рівнях. Координатор проєкту MoPED Любов Зінюк презентувала результати виконання завдань відповідно до робочих пакетів партнерів, після чого усі учасники обговорили досягнення у кожному університеті. Директорка Центру інноваційних освітніх технологій “PNU Ecosystem”, керівник академічної групи проєкту у нашому університеті професорка Олена Будник представила стратегію розвитку екосистеми Прикарпатського університету в контексті її створення, функціонування, поширення та використання, а також план сталого розвитку університету, зокрема Центру.

Наприкінці зустрічі було обговорено низку питань щодо підготовки до превентивного моніторингу проєкту, який відбудеться 22 березня.

Детальна інформація за посиланням: http://mopedproject.eu/ua/2021/03/12/coordination-meeting-of-moped-project-participants/#more-5558